Case ecologice, case sanatoase, case ecologice din lemn

Este foarte important că putem oferi şi soluţii ecologice pentru casele pe structura de lemn conform celor mai exigente dorinţe ale ecologiştilor. Este adevărat, soluţia constructivă pentru casele din lemn ecologice, presupune un efort financiar suplimentar de 15-20% - dvs. Materialele necesare pentru construcţia de case din lemn ecologice le putem importa  şi avem soluţiile tehnice cele mai potrivite pentru proiectare şi execuţie.

Pentru ca, aceste case din lemn sa fie ecologice,  OSB 3 standard (emanaţiile de formaldehidă sub 8 mg/100g, limită acceptată de norma europeană NF EN 120 clasa E1) necesar învelirii pereţilor în partea  exterioară a casei din lemn,  se poate înlocui cu OSB PUR care are conţinut de formaldehidă zero, se poate folosi lână de oaie tratată special, bumbac, celuloză, sau placi termoizplnate pe bază de lemn, etc. în loc de vată minerală. Dar, pentru acest lucru costurile vor fi mai ridicate, astfel, sumtem alături de dumneavoastră în căutarea unei soluţii optime.

Rezistenţa termică a anvelopei se creşte prin sporirea  pereţilor exteriori ai caselor pe structură de lemn, aceştia vor avea structura mai mare cu 50-75%, peste fundaţie mai montăm un planşeu din lemn termoizolator, supraizolăm acoperişul şi îl ventilăm. Repetăm: avem soluţiile tehnice adecvate şi putem procura toate componentele care în acest moment nu se găsesc pe piaţa materialelor de construcţii din România.

Pentru case ecologice polistirenul de la fatadă poate fi înlocuit cu produse de termosistem de la firma Agepan.

Pagina principală Case cu consum redus Case ecologice, case sanatoase, case ecologice din lemn

Mobar SA str Salcâmilor nr. 3 Rădăuţi, Suceava 725400 RO

Info case: tel. fix +40 230 56 12 14; mobil 0744 52 88 29

Info mobilă: 0744 471 726